Logo

Přihlášení - email: heslo:
Zaregistrujte se (Společné pro Ftípky, Komik, Sprosťák, Herník, Romantik a Infík) - Potvrzení registrace - Zapomenuté heslo
Nacházíte se zde: ROMANTIK.CZ > Romantické texty > Dopis pro Křemílka
}
  • Text
  • Komentáře
Nejste přihlášeni
prosím přihlašte se, nebo zaregistrujte

Dopis pro Křemílka

Tvé hodnocení
Super Bezva De to Nic moc No hrůza
příspěvku

GoogleJagg.czDelicious.comLinkuj.czTwitterVybrali.sme.skFacebook.comLíbí se vám to, ukažte to ostatním   


Ahoj Křemílku,
sedím tu a přemýšlím jaká slova zvolit. Slova, která by dokázala vyjádřit lásku, vášeň, touhu a důležitost, kterou ve mně probouzíš, kdykoliv se na mě podíváš nebo se mě dotkneš.

Byl jsi kdysi cizím člověkem, ale dnes? Miluju každý tvůj pohled, každý tvůj úsměv a dotek.
Ráno se probouzím s myšlenkou na Tebe a v noci se stejnou myšlenkou usínám. Bez Tebe si už nedokážu představit svůj život, který najednou dostal smysl.

Pokaždé, když Tě uvidím, rozbuší se mi srdce a v břiše mi začne létat roj motýlků. Když Tě jen chvilku nevidím, už se mi stýská. Jsi pro mě deka, která mě hřeje a bez které bych zmrzla. Jsi pro mě jako droga, na které jsem závislá. Jsi moje štěstí a nechci být jinde než s Tebou. Jsi to Ty, kdo mi dává chuť do života.
Jsi pro mě to nejdůležitější, co mám. Jsi nejlepší chlap, kterého jsem kdy měla a který se nepotkává na každém kroku.

Když jsi vstoupil do mého života, bylo to stejně nečekané jako blesk z čistého nebe. Vždyť do dnes mi to připadá jako nádherný sen. Jsem vděčná za každou uplynutou minutu s Tebou a zároveň se bojím té další, že mi přinese probuzení.

Asi je zbytečné psát, jak moc mi na Tobě záleží. Vím, že ty to víš, ale stejně ti musím za všechno poděkovat.
Chtěla bych Ti poděkovat za vše, co pro mě znamenáš, za vše, čím pro mě jsi.
Děkuji Ti za to, že ses objevil v mém životě a ve vteřině jsi mi ho změnil. Děkuji Ti za to, že jsem díky Tobě ta nejšťastnější holka na světě. Děkuji Ti za to, že jsi se mnou, i když vše není růžové. Děkuji Ti za to, že jsi.

Když na Tebe myslím, tak se usmívám. Když jsem s Tebou, tak cítím pocit bezpečí. Každý den s Tebou je pro mě tím nejhezčím. Dny, kdy Tě nevidím, utíkají pomalu, chvíle s Tebou utíkají tak strašně rychle. Nejraději bych Tě objala vší silou a už nikdy nepustila. Jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo.

Zdá se to tak neuvěřitelné. Nikdy jsem nevěřila, že mi budeš tolik chybět a že se mi bude po Tobě tolik stýskat, kdykoliv se po víkendu rozloučíme. Když se s Tebou loučím, přeju si, aby tyto chvíle nikdy neskončily. Ty minuty a hodiny, kdy tu se mnou nejsi, byly a jsou jako věčnost, která je tak dlouhá a nesnesitelná. A pak, když Tě zase uvidím, poskočím radostí z Tvé blízkosti. Ty chvíle, které spolu trávíme, jsou pro mě vždy tak vzácné.

To, co k Tobě cítím se dá slovy jen těžko popsat. Nikdy jsem k nikomu necítila to, co k Tobě. Nedokážu vyjádřit, co vše pro mě znamenáš. Taková slova ještě nikdo nevymyslel. Znamenáš pro mě příliš, abych Tě někdy dobrovolně opustila.
Nemůžu ani slovy vyjádřit, jak moc jsem šťastná, že jsem Tě potkala. Slova jsou stejně zbytečná. Důležité je pouto a důvěra. A to já v Tobě mám.

Vím, že je to teprve pár měsíců, co se spolu známe. Že jsme ještě nestačili poznat všechny své špatné a dobré vlastnosti. Já ale nechci být na tomto světě sama s pocitem, že mě nikdo nemá rád. Nechci již závidět kamarádkám, které plánují budoucnost a já stále nemám s kým. Tedy neměla s kým. Nyní vím, že mám Tebe a nechci o Tebe přijít.

Tvá Světluška


Autorkou je Světluška

KategorieText je zařazen do těchto kategorií
Romantické texty - Dopisy
Známka3 (1101)
Posláno3x
Přidáno4. 11. 2010

Komentovat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé, pokud jste registrovaní přihlašte se, pokud ne, budeme rádi pokud se zaregistrujete


Komentáře k příspěvku


Příspěvek zatím nikdo nekomentoval, buďte první :-)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _






Welcome to Praetorian

Copyright © 2007-2013 WE ROMANTIK.CZ - Reklama na serveru - Privacy policy - (0,0122)